Hogwarts - Scoala de Magie Farmece si Vrajitorii
Meniu site
Categoriile secţiunii
Stiri despre Harry Potter
Aici vor fi introduse stirile ca re au legatura cu cartile si filmele Harry potter
Stiri cotidiene
Aici vor fi introduse orice stiri doresc redactorii nostri! Aceste stiri pot fi din domeniul Harry Potter dar pot fi si stiri din viata de zi cu zi.
Mini-chat
500
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

15.28.49
Daniel Radcliffe, de la copil obisnuit la vedeta




Cea care a dat viata, prin cartile sale, lumii magice a lui Harry Potter, scriitoarea J. K. Rowling, l-a considerat inca de la inceput pe Daniel alegerea perfecta pentru rolul celui care avea sa fie cel mai faimos personaj adolescent al marelui ecran. Intrebat in ce fel crede ca se aseamana cu Harry Potter, Daniel Radcliffe a spus ca „Ambii pretuim prietenia si suntem, probabil, prea curiosi. De asemenea, suntem amandoi interesati de lumea din jurul nostru”. In ochii multor copii, Daniel Radcliffe este Harry Potter. Nimeni nu si l-ar putea imagina pe Daniel fara ochelarii mici si rotunzi, si probabil cei mai multi ar ramane surprinsi sa afle ca ochii sai sunt de un albastru patrunzator, spre deosebire de cei ai lui Harry, care sunt verzi. 

Daniel Jacob Radcliffe s-a nascut la 23 iulie 1989 in Fulham, Anglia. Ii place foarte mult fotbalul si este un fan declarat al echipei Fulham Football Club. A fost incurajat sa aleaga cariera de actor de tatal lui, Alan, care este agent literar, si de mama sa, Marcia, director de distributie. Dupa cum chiar Daniel a declarat, primul contact cu lumea descrisa de J. K. Rowling l-a avut la varsta de 8 ani, atunci cand a incercat sa citeasca "Harry Potter si Piatra Filosofala”. Din pacate, nu a citit in intregime cartea pana cand nu a fost distribuit in rolul principal al filmului cu acelasi titlu, 3 ani mai tarziu. A declarat - nu de putine ori - ca "Harry Potter si Prizonierul de la Azkaban” este cartea sa preferata, acest lucru simtindu-se in modul in care si-a interpretat rolul in al treilea film al seriei. 

In privinta filmelor in care joaca, Daniel declara ca secretul succesului sau este acela ca munceste cu pasiune si ca filmul la care lucreaza este intotdeauna filmul sau preferat, devenind cel mai important lucru din acel moment. Dupa primele trei filme ale seriei Harry Potter, Daniel afirma ca a inteles cu adevarat care este importanta prieteniei in viata. Asemenea celebrei prietenii, trioul Harry - Ron - Hermione, filmarile si timpul petrecut alaturi de Emma Watson (Hermione) si Rupert Grint (Ron) au dat nastere unui alt trio, aproape la fel de celebru, cei trei fiind acum aproape nedespartiti: Daniel - Emma - Rupert. 

Lui Daniel i-ar placea sa petreaca mult timp alaturi de cei doi caini border terrier ai sai, pe nume Binka si Nugget, dar programul foarte incarcat nu ii permite acest lucru. Si asta pentru ca, desi Daniel este un copil al timpurilor sale, care traieste in lumea reala a Incuiatilor, asculta muzica, foloseste calculatorul si navigheaza pe Internet, programul sau zilnic este chiar mai incarcat decat al unui adult. Pe langa scoala, pe care cauta mereu sa o trateze cu cea mai mare seriozitate, Daniel participa in prezent la filmarea filmului Pocalul de Foc, la binecunoscuta scena a confruntarii cu fiorosul dragon Tintat Maghiar din cadrul primei probe a Turnirului celor Trei Vrajitori. 

Succesul avut de Daniel in cadrul seriei Harry Potter i-a adus recunosterea intregii comunitati cinematografice, de curand fiind solicitat sa participe si la realizarea productiei pentru marele ecran a cartii de succes Birdsong, scrisa de Sebastian Faulks. In plus, felul in care i-a dat viata lui Harry pare sa-i aduca numai satisfactii, de curand el castigand pentru a doua oara consecutiv premiul Best Junior Achiever, oferit in cadrul premiilor Relly. Asa cum Harry este un erou al povestilor moderne, Daniel este un model pentru copiii din zilele noastre, succesul sau datorandu-se in primul rand daruirii sale in tot ceea ce face si seriozitatii cu care trateaza in egala masura viata de actor, dar si viata de scolar. 


  • Imaginile prezentate sunt ©Warner Bross
  • Vizualizări: 501 | Adăugat de: shadow_rider | Evaluare: 5.0/1
    Total comentarii : 1
    1 adnana_nicole  
    0
    e faina stirea

    Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
    [ Înregistrare | Autentificare ]
    Autentificare
    Căutare
    Calendar
    «  Iulie 2010  »
    LnMrMrcJoiVnSaDm
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    Arhiva materialelor
    Prietenii site-ului
    Copyright MyCorp © 2024