Hogwarts - Scoala de Magie Farmece si Vrajitorii
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: amprenta, cap_de_mort, adnana_nicole, bpododo  
Forum » CSI » Logic IQ » Un furt înscenat
Un furt înscenat
cristiDate: Vineri, 2010 Aug 06, 20.21.37 | Message # 1
Director Hogwarts
Group: Director
Messages: 7
Aveţi
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Politia a fost chemată îndată după săvârsirea furtului. Situatia părea limpede. Hotul, cu chei potrivite, descuiase casa de bani, care nu era de o constructie prea complicată, si furase o sumă însemnată.

Casierul era singurul martor. E drept încă că o oarecareMonday 24-Nov-2003 2:28 PMra când am plecat spre casă. Mi-am pus paltonul si căciula, am aprins o tigară si am plecat. După ce am mers vreo câteva sute de metri, mi-am dat seama că uitasem fularul la birou si pot raci, mai ales că înăuntru fusese cald. Asa ca m-am întors. Trecând prin fata ferestrei caseriei am observat înăuntru o dâră de lumină. M-am apropiat încet de geam, dar la început n-am putut vedea nimic, fiindcă geamul era aburit. L-am sters încetisor si atunci am zărit un individ care umbla la casa cu bani. Altul era lângă el. Mi-aduc aminte că unul avea bocanci în picioare. Celălalt, un om scund, avea o haină de piele. N-am stat mult pe gânduri si am intrat înăuntru. Această imprudentă m-a costat. Nici nu mi-am dat bine seama când mi-au pus pe fată o batistă îmbibată, cred, cu cloroform. Am adormit si când m-am desteptat am anuntat furtul"

La fata locului, cei veniti să cerceteze au găsit pe jos o batistă care fusese îmbibată cu cloroform, o pereche de mănusi noi, o tabacheră plină cu tigări. In birou era dezordine. După ce ofiterul de politie consemnă cele relatate de casier, îi spune acestuia:
- Dumneata esti hotul si ai înscenat furtul. Vrând să dai cât mai multe amănunte despre cele petrecute, te-ai trădat singur!
Cum l-a descoperit ofiterul pe faptas?

 
bpododoDate: Miercuri, 2010 Aug 11, 01.04.58 | Message # 2
Prefect
Group: Prefect
Messages: 116
Aveţi
Awards: 38
Reputation: 2
Status: Offline
Fiindcă în biroul caseriei era cald, iar afară frig, geamul nu se putea în nici un caz abuzuri pe dinafară. Relatând amănuntul cu stersul geamului, casierul a mintit, trădându-se
 
Forum » CSI » Logic IQ » Un furt înscenat
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Copyright MyCorp © 2024